Pakket boek + Spiekpietje

€32,99 Incl. btw


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
  • Informatieplus

  • Dit is het Spiekpietje him/herself!


    De Spiekpietjes zijn een concept en een boekenreeks uit hoofd en hand van Thaïs Vanderheyden. Bij de boeken hoort een Spiekpietpopje. Het is de bedoeling dat ouders, grootouders, juffen en meesters, het popje begin november laten opduiken in huis of klas. Elke avond verplaatst het Spiekpietje zich in huis om de bewonertjes elke dag vanop een andere plaats te bespieden. Elke ochtend gaan de kinderen op zoek naar hun Spiekpietje. Spiekpietjes zitten het liefst in de hoogte op een kast, op de schouw etc. Ook keukens zijn een favoriete plek omdat ze dan goed kunnen zien wie flink zijn bordje leeg eet.


    De Spiekpietjes hebben elk een klein telefoontje waarmee ze alle info naar Spanje doorbellen. Daar wordt het grote rode boek van Sinterklaas netjes aangevuld. Net voor Sinterklaas keren de Spiekpietjes terug naar huis. De Spiekpietjes zitten veilig in een prachtige doos te wachten op hun nieuwe vriendjes. 

  • Tagsplus

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »