Schoon gerief voor het mooiste dat je overkomt

Een kind, dat is van het mooiste dat je overkomt en dat verdient een lijst vol schoon gerief. Spullen die je hart verwarmen, maar ook echt schoon gerief, dat gemaakt is met aandacht voor mens en milieu. Verantwoord en duurzaam is heel erg van vandaag en het is niet moeilijk om er een hele winkel mee te vullen, dus ik zie niet in waarom ik het niet zou doen. In de winkel krijg je een impressie van wat er allemaal mogelijk is, maar we kunnen je hele babyuitzet verzorgen, van papfles en slabbetjes, over speelgoed tot verzorgingstafel, zelfs je wandelwagen en gepersonaliseerde tutjeskoord.

Wie een geboortelijstje gehad heeft bij Welp, is enthousiast over de persoonlijke aanpak en het eerlijke – nuchtere – advies. Het is vaak moeilijk om voor de geboorte te voorspellen hoe het zal zijn met dat nieuwe leven, dus ik adviseer graag om alles eerst even te laten gebeuren en dan wordt het vanzelf duidelijk waarmee de lijst eventueel wordt aangevuld.

Download onze infobrochure hier of klik op onderstaande afbeelding!

Info geboortelijst bij Welp!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »