Welkom bij welp

 

 

 

Welkom bij Welp!

Welp is een baby- en kinderspeciaalzaak in de winkelstraat in hartje Sint-Niklaas, Stationsstraat 82.  Een paar jaar geleden bleef er geen enkele babyspeciaalzaak meer over in de stadskern en die plaats nemen we nu graag in. Welp, want als je mama wordt, dan wordt er een leeuwin in je wakker die enkel het beste wilt voor onze welpjes.

We verzorgen bij Welp met plezier je geboortelijst. Ik ben graag jullie raadgever in het moeras dat toekomstig ouderschap soms is. Samen met een uitgebreide checklist bekijken we wat jullie nodig hebben. Ik vind het heel belangrijk om jullie te begeleiden in de keuze naar de spullen die echt nodig zijn, meer dan jullie producten op te dringen waarvan we niet zeker zijn of ze ook echt gebruikt zullen worden.

We willen ook graag de plek zijn waar je altijd een gepast cadeautje vindt, voor kinderen tot 10 jaar maar net zo goed voor hun mama’s en papa’s, een fijn boek, een mooi juweeltje of verantwoorde verzorgingsproducten.

 Je vindt bij ons ook een mooie selectie kinderkleding van 0-10 jaar en een uitgekiend aanbod aan boeken.

Altijd welkom om eens rond te snuffelen terwijl de kindjes in het ballenbad duiken!

Graag tot binnenkort,

Evelyne

 

       

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »