Voedingskussen | Dog OLLY Yellow

€59,95 Incl. btw
Merk:
Nanami

Artikelcode:
9181200

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • Prachtig en origineel voedingskussen van het mooie nieuwe babymerk van Hollandse bodem: Nanami (de merknaam Nanami staat voor ‘zeven zeeën’).

  Het nieuwste voedingskussen is het hondje Olly, het  is een multifunctioneel kussen van Nanami wat je tijdens de zwangerschap en je baby door de jaren heen kan ondersteunen. Tijdens je zwangerschap kan Olly je ondersteunen als je slaapt.

  Wanneer je kindje er is, kan Olly als voedingskussen dienen. Olly biedt ook ondersteuning wanneer je kindje leert zitten. Door je baby tussen de poten van Olly te plaatsen, hoef je niet meer bang te zijn dat je kleine zich bezeert wanneer je kindje achterover of opzij valt. Door je baby op de buik op Olly te leggen, stimuleer je spelen op de buik en worden de rug- en nekspieren op die manier ook versterkt.

  Wanneer je kind groot genoeg is om in een bed te slapen, kan Olly als slaapkussen gebruikt worden. Tijdens het reizen, zoals in een auto, kan Olly als een neksteun dienen.

  Ook als chill kussen heb je nog jarenlang plezier van deze eye-catcher!

 • Tagsplus

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »